Search
Close this search box.

Vastuullisuus

Meille on tärkeää, että toimimme yrityksessämme taloudellisesti, tasa-arvoisesti sekä ympäristöämme kunnioittaen. Haluamme tuoda markkinoiden parhaat optisen alan tuotteet asiakkaidemme saataville –
ammattilaisilta ammattilaisille. Monipuolisuus, joustavuus ja asiakkaiden tarpeiden huomioiminen ovat toimintamme kulmakiviä.  

Laadunhallintajärjestelmämme on laadittu vastaamaan yleisesti hyväksyttyjä tehokkaita laadunhallinnan periaatteita (perustuen ISO 9000 –sarjan standardiin) sekä noudattamaan soveltuvin osin kansainvälisen           EN ISO 13485 standardin vaatimuksia. Tässä standardissa määritellään erityiset vaatimukset lääkinnällisiä laitteita varten.
Toimintajärjestelmämme on ISO-standardien mukaisesti selainpohjainen kotimainen ohjelmisto, jolla
saamme muun muassa kytkettyä päämiestemme laatuvastineet suoraan järjestelmäämme.

Olemme rekisteröityneet maahantuojaksi Euroopan Unionin EUDAMEDissa (FI-IM-000007124) ja jakelijaksi ja maahantuojaksi Suomessa lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus FIMEAssa (FIMEA-T1012).

Maahantuojana valitsemme yhteistyökumppanimme luotettavuus ja laatu edellä. Edellytämme myös tavarantoimittajiltamme sitoutumista vastuullisiin, kestävää kehitystä tukeviin toimintatapoihin. Ne
varmistamme tärkeimpien yhteistyökumppan
eiden kanssa sopimusteitse laatustandardivaatimusten mukaisesti. 

Yrityksemme on 100%: sesti suomalainen. 

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus