Search
Close this search box.

Tarina

Kuulostavatko Novalens, Bioflex ja Artivisio tutuilta? Alunperin Varkaudesta kotoisin olevan Novalensin ja sen omat tuotemerkit, yhdistävät useimmat värillisiin piilolinsseihin. Terapeuttisten linssien tuotevalikoimamme on tuonut avun asiakkaidemme vaativampiin erityistarpeisiin. Novalensin historia piilolinssien tukkuliikkeenä ja maahantuojana ulottuu jo lähes 40 vuoden taakse.  Optikkoliikkeet, silmäsairaalat, hyvinvointialueet sekä elokuva- ja teatterialan toimijat ovat piilolinssiasiakkaidemme joukossa edelleen.

Optisen alan maahantuontiliike A.I.O.S. näki päivänvalon Hyvinkään Kytäjällä vuonna 2004.  Olemme saaneet alusta asti ylpeydellä tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kansainvälisiä kehys- ja aurinkolasimerkkejä. Optikkoliikkeille suunnattu verkkokauppamme on suunniteltu helpottamaan alan ammattilaisten asiointia – silloin kuin Teille sopii.

Vuonna 2021 nämä kaksi alan kotimaista toimijaa löivät ”kimpsut ja kampsut” yhteen ja muodostavat nyt yrityksen A.I.O.S. + Novalens. Vuosien tietotaitomme yhdistäminen antaa nyt mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä kattavampaa tuotevalikoimaa ja jatkuvuutta. Yritykset kuuluvat samaan yksityisessä omistuksessa olevaan yrityskokonaisuuteen, jonka virallinen nimi on Mercator Otto Oy.

Tarjoamme henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua tiimimme monipuolisella kokemuksella. Yrityksessämme työskentelee optikko, joka palvelee asiakkaitamme kaikissa erityisosaamista vaativissa asioissa. Koemme kumppanuuden ja avoimen vuoropuhelun asiakkaidemme kanssa erityisen tärkeänä. Haluamme kotimaisena, lähellä olevana toimijana panostaa joustavuuteen ja tavoitettavuuteen.

Henkilökohtaiset käynnit asiakkailla ovat aina kuuluneet olennaisena osana toimintatapaamme ja niiden merkitys ei tule vähenemään myöskään tulevaisuudessa. Asiakaskäyntien pohjalta kykenemme suunnittelemaan tarjontaamme juuri teidän asiakkaittenne toiveita ajatellen. Haluamme olla kokonaisvaltaisesti tukemassa asiakkaidemme myyntiä.

Tulevaisuuden visiomme on vahvistaa merkitystämme ratkaisujen tarjoajana erityisosaamisemme kautta. Etsimme jatkuvasti keinoja kehittää palvelujamme ja laajentaa tuotevalikoimaamme entistä paremmin optista alaa palvelevaksi kokonaisuudeksi.


Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus