Search
Close this search box.


Piilolinssivärjäykset

Värillisiä linssejä voi tilata kappaleittain (1kpl).

Suosittelemme kuitenkin kokonaisen linssiparin tilaamista kerralla, sillä käsin värjäyksessä on olemassa toleranssi, jonka sisällä värisävy voi eri värjäyskerroilla hieman vaihdella. Yleensä väriero on kuitenkin niin pieni, että sitä ei silmässä huomaa.

Hydrogeeli -kuukausilinssit: Bioflex sfäärinen, toorinen, multifocal sekä multifocal-toric.

Silikonihydrogeeli -kuukausilinssit: Artvisio (Biofinity) sfääriset voimakkuudet ovat tilattavissa kauttamme. Lisäksi värjäytämme asiakkaan omat Biofinity Toric- ja Multifocal -linssit.  

Pitkän vaihtovälin linssit:

Starsoft | sfääriset linssit hydrogeeli- ja silikonihydrogeelimateriaalilla

Zero 6 | sfääriset linssit hydrogeelimateriaalilla

Kertakäyttölinsseihin ei ole saatavilla Novalens -värjäystä.

Meiltä on ostettavissa kaikki 18 väriä sisältävä värimallisarja, mutta myös yksittäisiä värimalleja on mahdollista tilata.

Värimallit toimitetaan lasipulloissa lähes planoina ja ilman pupilliaukkoa värjättyinä.

Värit ja niiden nimeäminen ovat vuosien varrella muuttuneet. Tällä hetkellä valikoimissamme on 18 erilaista Novalens -väriä ja  jokaisella tummuusasteella on nykyisin oma nimensä (linkki esitteeseen tähän).

Esimerkiksi entistä, keskiruskeaa, ”ruskea 3” – väriä vastaava väri, on nykyään BEIGE. Vanhojen käytöstä poistuneiden ja uusien värikoodien vastaavuustaulukko löytyy osiosta Ohjeet (linkki tähän). 

Joitakin vanhoja, poistuneita värejä voi vielä tilata erikoishinnalla. Huomioithan, että koska näitä värejä värjätään harvoin, on väritoleranssi, jonka sisällä väri voi vaihdella, aina suurempi. Uusille asiakkaille vanhoja värejä ei enää kannata myydä.

Tummin ruskea BROWN, keskiruskea BEIGE ja vaalein ruskean sävy NOUGAT.

Lisäksi valikoimastamme löytyy muutama muukin ruskeaksi silmän sävyttävä väri.

Linsseihin värjätään vakiona 4.5 mm:n avoin pupilliaukko ja iris-halkaisija 11.5 mm.
Myös ilman pupilliaukkoa värjättyjä linssejä tai erikokoisella pupilliaukolla tai iris-dialla värjättyjä linssejä on mahdollista tilata. Kysy lisää Novalensin asiakaspalvelusta!

Useimmat piilolinssinesteet sopivat kaikkien pehmeiden piilolinssien puhdistamiseen ja säilytykseen. Myös vetyperoksidia sisältävät nesteet soveltuvat tarkoitukseen.

Olethan mahdollisimman pian yhteydessä Novalensin asiakaspalveluun. Reklamoitavat linssit tulee toimittaa Novalensille tutkittaviksi.


Erikoispiilolinssit

Novalensilta voit kysyä erikoislinssien sovitusohjeita. Useita sovitussarjoja voi myös lainata postikulujen hinnalla kauttamme. Saatte tarvittaessa henkilökohtaista konsultointiapua ja koulutusta Novalensin optikolta. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä toimiva ratkaisu asiakkaallesi!    

Terapeuttisen piilolinssin pääasiallinen käyttötarkoitus ei ole näönkorjaus. Terapeuttisia linssejä käytetään silmätautien, erityisesti sarveiskalvon sairauksien, hoidossa. Piilolinssin avulla pyritään suojaamaan silmän etupintaa, edistämään sarveiskalvon parantumista, lievittämään kipua ja vähentämään epämukavuutta. 

Novalensin valikoimasta löytyy perinteinen Bandage -linssi sekä sen paksumpi Wulfing -versio. Tarkemmat tiedot löytyvät tuotesivulta. 

Valikoimistamme löytyy tarkoitukseen suunniteltuja filter -värejä. Meiltä voi lainata postikulujen hinnalla värimallisarjan, joilla värejä voi asiakkaalleen sovittaa.

Myös mustaa pupillia voimme värjätä piilolinssiin joko peittävänä tai ei-peittävänä.

Valikoimistamme löytyy tarkoitukseen suunniteltuja Prosthetic -linssejä. Meiltä voi lainata postikulujen hinnalla värimallisarjan, joilla värejä voi asiakkaalleen sovittaa.

Nissel Custom -linssi voidaan värjäyttää myös valokuvan perusteella.

Myös mustaa pupillia voimme värjätä piilolinssiin joko peittävänä tai ei-peittävänä.


Silmälasikehykset ja aurinkolasit

Minimitilausmäärä on 1kpl.  Sekä kehykset että aurinkolasit ovat tilattavissa kappaleittain, koska haluamme tukea pienten yksityisten liikkeiden toimintamalleja.

Edustamme useita eri kehys- ja aurinkolasimerkkejä. Tuotemerkit esittelyineen löytyvät sivustolta kohdasta Brändit. 

Olemme tukkuliike, joka myy kehyksiä ja aurinkolaseja jälleenmyyjille. Kuluttajat voivat tiedustella meiltä, missä edustamiamme tuotteita on myynnissä.

Toimitusaika riippuu tuotteita toimittavien tehtaiden varastotilanteista. Pyrimme kustannustehokkuuteen optimoimalla kuljetuskustannuksia. Suurin osa tuotteista on saatavilla tilauspäivämäärästä kahden viikon kuluessa, mutta joitakin tuotteita voi joutua odottamaan pidempään.

Eri tehtailla on omat toimintatapansa. Joiltain tehtailta saadaan tilattua erikseen tarvittava aisa, jotkut lähettävät vain kokonaisia kehyksiä tilausta vastaan.  Toimitamme siis tehtaasta riippuen jälleenmyyjille joko korvaavan osan tai koko kehyksen.

Tarvitsemme viallisen osan tai kehyksen takuukäsittelyä varten palautuksena. Takuukäsittely tehtaiden kanssa tapahtuu yleensä valokuvien perusteella, jolloin meille jää useimmiten varastoon viallinen kehys. Näin voimme tarvittaessa paikata pitkänkin ajan jälkeen kehysten yllättäviä rikkoutumisia.

Takuuaika on yleisimmin kaksi vuotta alkaen siitä hetkestä, kun kehys on toimitettu jälleenmyyjälle.

Olemme pyrkineet sivustollamme erilaisten kategorioiden avulla helpottamaan tuotehakua. Kehyksiä voi sivustollamme hakea mittojen, materiaalien, brändien ja usein myös värien perusteella. Värikoodeja ei välttämättä ole kaikille kehyksille sekoitevärien yleistyttyä. Kehykset löydät täältä

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus