Uutuus - Novalens -piilolinssivärien virtuaalitestaus!

Haluaisitko piristää ilmettäsi tai tehostaa katsettasi värillisillä piilolinsseillä, mutta et ole varma siitä minkä sävyn valitsisit? Nyt voit suunnitella ”lookkisi” virtuaalisen väritestauksen avulla missä ja milloin vain!

Valitse ensin yläreunasta lähimpänä oman silmäsi väriä oleva mallikuva ja alaosasta pääset klikkaamalla valitsemaan omat suosikkisi 18 värin valikoimastamme. Vasemmassa kuvassa näet valitsemasi silmän värin ja oikeassa kuvassa, miltä värillinen linssi näyttää silmässä. 

Ny! Virtuell testning av Novalens kontaktlinsfärger hjälper dig att välja den bästa nyansen. För att se instruktioner och mer information på svenska, vänligen klicka här

New! Virtual testing of Novalens contact lens colors helps you to choose the best shade.  In order to see instructions and more information in English, please click here.

Novalensin piilolinssivärit ovat luonnollisen läpikuultavia, eivätkä muuta merkittävästi tumman silmän väriä. 

Virtuaalinen väritesteri auttaa oikean värisävyn valinnassa. Lopputulos on kuitenkin suuntaa antava, koska silmän oma väri ja tummuusaste vaikuttavat lopulliseen väriin. Myös valaistus sekä tietokoneen tai mobiililaitteen väriasetukset voivat vaikuttaa testerin värintoistoon.

Mikäli linssin lopullinen väri asiakkaanne silmässä, ei vastaa testerin antamaan mielikuvaa, emme valitettavasti voi pitää sitä reklamaation perusteena. Varmistaaksenne parhaan mahdollisen lopputuloksen, suosittelemme tilaamaan värimallisarjan myymäläänne. 

Linssit värjäytetään yksittäistilauksesta käsityönä eli eri värjäyskerroilla värjäytetyt linssit voivat olla hieman eri värisiä. Väriero on yleensä kuitenkin niin pieni, ettei se näy silmässä.

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus