Search
Close this search box.

Yritys

A.I.O.S. + Novalens ovat vuodesta 2021 alkaen kuuluneet samaan yksityisessä omistuksessa olevaan yrityskokonaisuuteen, jonka virallinen nimi on Mercator Otto Oy, y-tunnus 2947385-6, FIMEA-T1012. Meille on erityisen tärkeää kumppanuus ja avoin vuoropuhelu asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua tiimimme monipuolisella kokemuksella. Etsimme jatkuvasti uusia keinoja kehittää palvelujamme ja laajentaa optisen alan tuotevalikoimaamme entistä paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi.

A.I.O.S. on vuonna 2004 perustettu joustava ja palvelualtis optisen alan maahantuontiliike. Edustamme tunnettuja ja laadukkaita kansainvälisiä merkkejä. Optikkoliikkeille suunnattu verkkokauppamme on tarkoitettu helpottamaan asiointia. Henkilökohtaisin käynnein haluamme tukea asiakkaidemme myyntiä ja kehittää palveluamme kokonaisvaltaisesti.

Novalens on jo lähes 40 vuoden ajan toiminut piilolinssien tukkuliikkeenä ja maahantuojana. Asiakkaitamme ovat optikkoliikkeet, silmäsairaalat sekä hyvinvointialueet Suomessa. Meidät tunnetaan erityisesti värillisten piilolinssien tarjonnastamme. Värjäytämme erikoislinssejä myös elokuva- ja teatterialan projekteihin. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyvät piilolinssit vaativampiinkin erityistarpeisiin. Novalensin omia tuotemerkkejä ovat BioFlex sekä ArtVisio.

Eng – SweGer

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus