Search
Close this search box.

Tiimi

Katariina | Asiakaspalvelu, Novalens

Katariina on työskennellyt Novalensin asiakaspalvelussa vuodesta 2017 lähtien. Tilausten käsittelyn ja puhelinpalvelun lisäksi hän osallistuu markkinointiin ja laadunhallintaan liittyviin tehtäviin. Katariinan toimenkuvaan kuluu myös värillisten piilolinssien esittely teemapäivissä ja muissa tapahtumissa.

Marco | Myyntiedustus, A.I.O.S.

Marco on tehnyt pitkän uran kehys- ja aurinkolasien myyntiedustajana. A.I.O.S. -mallistojen parissa hän on työskennellyt jo vuodesta 2012 lähtien. Marco tulee mielellään henkilökohtaiselle asiakaskäynnille ja osallistuu myös liikkeessänne järjestettäviin asiakastapahtumiin.

Susanna | Optinen tuotetuki, Novalens

Susanna on työskennellyt vuodesta 2022 lähtien tiimissämme optikkona ja tuoteasiantuntijana. Hänen vastuualueelleen kuuluu etenkin erityistarpeen piilolinssejä koskeva koulutus. Susanna on asiakkaidemme käytettävissä optista tietämystä vaativissa asioissa, myös henkilökohtaisin käynnein.

Otto | Hallinto, asiakaspalvelu & logistiikka, A.I.O.S. + Novalens

Kehys- ja aurinkolasipuolen puheluihin vastaa Hyvinkäällä Otto eli yrittäjä itse. Yrityksemme toimitusjohtajana hän ohjaa toimintojamme kokonaisvaltaisesti. Hänen vastuullaan on myös yrityksen logistiikka.

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus