Search
Close this search box.

Eyewear – ei niin tavanomaista

 

Italialainen arkkitehti Daniela Verazzo koki arkkitehtuurista muotisuunnitteluun siirtymisen luonnollisena askeleena. Aiemmassa työssä vaadittava esteettinen silmä antaa nyt uusia näkökulmia muotisuunnittelun saralla.

Intohimo, omistautuminen ja jatkuva tutkimus edesauttoivat ARU Eyewearin syntyä vuonna 2019. Korkealaatuisessa kehykset ja aurinkolasit luodaan, suunnitellaan ja valmistetaan Italiassa.

Nimi ARU viittaa osuvasti japanilaiseen merkitykseen auringosta, kirkkaasta valosta, keväästä ja kauniista päivästä. ARU Eyewear on suunniteltu kaikille, jotka rakastavat kauneutta ja korkealuokkaista laatua.

Brändin tunnusmerkkinä ovat edistykselliset innovaatiot. Italialainen käsityötaito, ajaton tyyli, menneisyydestä kumpuavat muodot ja linjat – unohtamatta kuitenkaan nykyaikaista sävyä. Tuotteiden toimivuus ja istuvuus syntyvät arvostettua käsityötekniikkaa käyttäen. Jokainen ARU –kehystuotannon vaihe edustaa arkkitehtuurin, muodin ja muotoilun täydellistä liittoa.

ARU käyttää italialaisen silmälasiperinteen hienoimpia ja laadukkaimpia materiaaleja, kuten Italiassa valmistettuja selluloosa-asetaatteja ja huolella valikoituja metalleja. Lopputulos syntyy välillä jopa epätavallisten materiaalien yhdistelmistä, jotka korostavat värejä yllättävin heijastuksin ja vivahtein. Värit ovat modernit ja monipuoliset, erikoisuuksiakaan ei ole unohdettu.

ARU Eyewear

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus