Search
Close this search box.

På Svenska

A.I.O.S. +Novalensär en privatägd och oberoende aktör inom optikbranschen. Våra kunder omfattar alla typer av yrkesverksamma inom ögonhälsa: optikaffärer, sjukhus och ögonkliniker. Vårt främsta mål är att erbjuda våra kunder de bästa optiska produkterna på marknaden-från yrkesverksamma till yrkesverksamma. Mångsidighet, flexibilitet och kundfokus är hörnstenarna i vår verksamhet.

A.I.O.S., grundat 2004, levererar internationellt välkända och högkvalitativa varumärken för glasögon och solglasögon. Novalens har fungerat som grossist och importör av kontaktlinser i decennier och är särskilt känd för handfärgade kontaktlinser. Det omfattande urvalet av kontaktlinser inkluderar också linser för krävande specialbehov.

Partnerskap och öppen dialog med våra kunder är särskilt viktigt för oss. Vi är stolta över att ha kunder även i grannländerna, vilket indikerar att våra tjänster och lösningar är pålitliga och av hög kvalitet. Kvalitetssäkring är en viktig del av vår verksamhet, och vi har tagit hand om MDR och andra kvalitetsansvarigaområden. Vi vill se till att våra kunder alltid får säkra och högkvalitativa produkter.

Vi söker ständigt nya sätt att utveckla våra tjänster och utöka vårt produktsortiment. Vi ser fram emot att påbörja samarbete och möjligheten att hjälpa till att uppnå dina mål. Tack för att du har valt A.I.O.S. + Novalens som din partner!

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus