Search
Close this search box.

Demi + Dash – seuraava askel Dilli Dallista

Demi + Dash on 5 -15 -vuotiaille suunniteltu eloisa kehysmallisto johtavalta lasten kehysten valmistajalta. Kehitystyön lähtökohtana on ollut vastata vanhempien toiveisiin kestävästä, istuvasta ja hinnaltaan kilpailukykyisestä kehyksestä aktiivisille lapsille ja nuorille. Lastenlääkärit ovat olleet mukana varmistamassa kehyksen soveltuvuutta kohderyhmälleen.

Joustavasta TR90 -materiaalista valmistettu Flexyz –kehysmallisto on kokoelma kestäviä unisex -tyylejä upeilla, läpinäkyvillä väreillä. Mallisto tarjoaa vaihtoehtoja hieman varttuneemmille lapsille kuin vauvojen ja taaperoiden tarpeisiin aiemmin kehitetty Dilli Dalli. 

Flexyz -kehyksistä löytyy samoja ominaisuuksia, kuten kestävät Intelliflex™ -monitoimijousi-saranat, joita on tähän mallistoon päivitetty ”hieman aikuisempaan” muotoon. Kehykset taipuvat 360 astetta vaaka- ja pystysuunnassa. Aisojen sisällä kulkeva metallilanka helpottaa sangan kärkien säätämistä. Levenevät sillat ja vahva, pehmeä materiaali takaavat istuvuuden. Lisävarusteena on saatavilla niskan taakse tarkoitettu nylon -hihna, kehyksen aisoissa on reiät sen kiinnittämistä varten.

180s –malliston kehykset toistavat aikuisten kehysten muotoja ja tyylejä säilyttäen istuvuuden ja säädettävyyden kasvaville kasvoille. Malliston kehykset ovat asetaattia, metallia ja niiden yhdistelmiä. Mekaanisissa saranoissa on maksimaalinen 180 asteen joustavuus, mikä tekee puettavuudesta ja säädettävyydestä helppoa. Joissakin kehysmalleissa on silikoniset nenätyynyt. Tarjolla on värejä laajalla skaalalla leikkisine kuvioineen ja jännittävine koristeineen. Näitä kehyksiä halutaan käyttää!

Demi + Dash -malliston kehysmalleja on saatavilla kahdessa eri koossa.

Varaa esittelyaikasi Marco Savanderilta numerosta 040-5610 486 tai tilaa verkkokaupastamme www.aiosnovalens.fi. Myös toimistomme sähköpostiin info@aios.fi voitte laittaa viestiä, niin olemme Teihin yhteydessä.

Myynnillistä syksyä!

Marco ja Otto

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus