Search
Close this search box.

Vera Wang palkittiin

Muoti-ikoni Vera Wang vastaanotti maaliskuussa 2023 Valkoisessa talossa järjestetyssä seremoniassa National Medal of Arts -palkinnon. Presidentti Joe Biden luovutti kyseisen huomionosoituksen taiteilijalle. National Medal of the Arts on arvostetuin amerikkalainen palkinto, joka myönnetään taiteilijoille, taiteen suojelijoille ja ryhmille, jotka luovat  edistyksellistä taidetta Yhdysvalloissa. CNN -televisiokanava uutisoi aiheesta seuraavasti:

https://edition.cnn.com/videos/style/2023/03/22/vera-wang-honored-biden-national-medal-of-arts-intv-cnntm-cprog-vpx.cnn

Näyttävä ja omaperäinen Vera Wang -brändi on laajentunut menestyksekkäästi hääasuista muihin tuotteisiin. Valikoimistamme löytyvät Vera Wang –silmälasikehykset ja –aurinkolasit

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus