Search
Close this search box.

LANCEL Paris Billie ehdokkaana SILMO d’Or -palkinnonsaajaksi

Vuodesta 2016 lähtien SILMO PARIS -tapahtuman ja PREMIÈRE CLASSE -tapahtuman järjestäjät ovat yhdistäneet voimansa esitelläkseen tulevia trendejä ja nousevia suunnittelijoita. Tapahtuma antaa näkökulmaa tyylin kannalta kaikkein stimuloivimpiin näkökohtiin.

SILMO d’Or -palkinnot ovat jo lähes 30 vuoden ajan edistäneet muodin monimuotoisuutta ja antaneet tunnustusta lahjakkuudelle ja luovuudelle, unohtamatta teknisiä ominaisuuksia. Muotialan ammattilaisista koostuva raati – joka on riippumaton SILMO d’Or -raadeista – valitsee kilpailuun suunnittelijan ja ainutlaatuisen tuotteen, joka on luotu puhtaasti muodin näkökulmasta.

Uusi näkemys silmälasien ja aurinkolasien näkemisestä muotiasusteena on ehdottomasti palkitsemisen arvoinen. SILMO d’Or on äärimmäinen tunnustus, joka on tuonut esiin optisen alan nerokkuuden ja luovuuden! Muodot, värit, materiaalit ja käsityötaito esittelevät optisen alan innovaatioiden huippua. Kilpailun voittaneiden suunnittelijoiden nimet osoittavat rohkaisevaa tyylillisten näkökulmien rikkautta.

Voimme ylpeänä kertoa, että ehdokas SILMO d’Or PARIS 2023 -palkinnon saajaksi ”Sunglasses / Brands & Label” -ryhmässä löytyy valikoimistamme! Ranskalaisella Grosfilley -tehtaalla valmistettava LANCEL Paris «Billie – LA91033 C1» on trendikäs, mustavalkokehyksinen aurinkolasi, joka taatusti kääntää katseita.

LANCEL tarjoaa kehys- ja aurinkolasimallistoissaan rohkeasti moderneja ja naisellisia muotoja luoden huipputyylikkään kokonaisuuden – loppuunvietyä ylellisyyttä. Suunnittelun inspiraationa on ajankohtaisten trendien yhdistäminen ranskalaiseen perinteeseen ja kulttuuriin.

Varaa esittelyaikasi Marco Savanderilta numerosta 040-5610 486 tai tilaa verkkokaupastamme www.aiosnovalens.fi. Myös toimistomme sähköpostiin info@aios.fi voitte laittaa viestiä, niin olemme Teihin yhteydessä.

Myynnillistä syksyä!

Marco ja Otto

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus