Search
Close this search box.

Uutuutena piilolinssivärien virtuaalisovitus

 

Olemme kehittäneet värillisten piilolinssien myynnin helpottamiseksi uudelle sivustollemme www.aiosnovalens.fi väritesterin, jolla piilolinssivärejämme voi sovittaa virtuaalisesti esimerkkisilmien päälle. Tämä korvaa monelle optikolle tutun, pahvisen ”värikiekkomme”.

Virtuaalinen väritesteri auttaa asiakastasi oikean värisävyn valinnassa. Lopputulos on suuntaa antava, koska silmän oma väri ja tummuusaste vaikuttavat lopulliseen väriin. Myös valaistus sekä tietokoneen tai mobiililaitteen väriasetukset voivat vaikuttaa virtuaalisovituksen värintoistoon.

Saatavilla 18 upeaa, luonnollisen läpikuultavaa värisävyä.

Kysy lisää Novalensin asiakaspalvelusta!

Aurinkoista kesää!

Katariina ja Susanna

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus