Search
Close this search box.

A.I.O.S. -kesäkampanja

Ammattilaisille suunnatun, uudistetun A.I.O.S. + Novalens PRO -verkkosivustomme avautumisen kunniaksi alkaa nyt kesäkampanja! Tarjoamme kaikkiin uusiin kehys- ja aurinkolasitilauksiin, jotka asiakas tekee pro-verkkosivujemme www.aiosnovalens.fi kautta, 10 prosentin alennuksen. Kampanja on voimassa 21.6. – 31.7.2023 välisenä aikana tehtyihin tilauksiin. Tuotteiden toimitus viimeistään elokuussa.

A.I.O.S. + Novalens PRO -verkkosivusto tarjoaa asiakkaillemme arkipäivän työtä helpottavaa sisältöä. Sivustollamme nähtävillä koko tuotevalikoimamme kätevillä haku- ja suodatustoiminnoilla. Asiakaspalveluosion materiaalipankista on ladattavissa logoja, kuvia ja videoita markkinoinnissanne käytettäväksi.

Huomioithan, että aiemman A.I.O.S. -sivuston salasanat eivät ole voimassa uudella sivustollamme. ”Unohtuiko salasanasi” -toiminnolla saat tilattua uuden salasananan. Kirjautumalla pääset näkemään hinnat ja tekemään tilauksen.

Tutustu sivustollamme syksyn mallisto-uutuuksiin ja hyödynnä kesäkampanjamme!

Aurinkoista ja myynnillistä kesää toivottaen;

Marco ja Otto

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus