Search
Close this search box.

Dilli Dalli – elämäsi tärkeimmälle ihmiselle

Dilli Dalli Eyewear on erityisesti vauvojen ja taaperoiden tarpeisiin suunniteltu monipuolinen ja värikäs aurinkolasikokoelma, jossa on valikoimaa 12 -ikävuoteen asti. Saatavilla myös kehyksiä.

Dilli Dalli -malliston kehitystyön lähtökohtana on ollut vastata sekä lapsen lääketieteellisiin tarpeisiin että vanhempien toiveisiin kestävästä ja toimivasta kehyksestä. 

Materiaali on patentoitua termoplastista kopolyesterikomposiittia, joka on hypoallergeenistä ja kierrätettävää. Kehykset on suunniteltu 3D -tekniikkaa käyttäen.

Dilli Dalli -mallistossa on joustavat Intelliflex™ -monitoimijousisaranat, jotka mahdollistavat runkojen taipumisen vaaka- ja pystysuunnassa. Yksiosainen muotoilu, yhdistettynä iskun- ja halkeamankestävyyteen, ovat tärkeitä asioita pienten potilaiden käytössä.  Kehyksissä ei ole erillisiä liikkuvia osia, ruuveja eikä teräviä kulmia.

Kehyksen puettavuus ja säädettävyys on helppoa. Levenevät nenätyynyt takaavat tukevan istuvuuden ja mukavuuden. Jokaisen kehyksen mukana tulee kaksi säädettävää nauhaa, jolla kehys saadaan pysymään paremmin päässä.

Varaa esittelyaikasi Marco Savanderilta numerosta 040-5610 486. Myös toimistomme sähköpostiin info@aios.fi voitte laittaa viestiä, niin olemme Teihin yhteydessä.

Aurinkoista kesää!

Marco ja Otto

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus