Search
Close this search box.

Uudet A.I.O.S. + Novalens PRO- verkkosivut ovat avautuneet!

Yhteistyömme tiivistäminen saman katon alla jatkuu! Olemme uudistaneet verkkosivustomme entistä kattavimmiksi ja käyttäjäystävällisemmiksi. Nyt perustimme ammattilaisille suunnatun verkkosivuston, josta löydätte koko tuotevalikoimamme. Uudistettu sivustomme, www.aiosnovalens.fi tarjoaa asiakkaillemme arkipäivän työtä helpottavaa sisältöä.

  • Kehys-, aurinkolasi- ja piilolinssivalikoimamme löytyvät kätevillä haku- ja suodatustoiminnoilla
  • Piilolinssien osiosta löytyvät tekniset esitteet ja linssien sovitusohjeet
  • Kehys- ja aurinkolasibrändien kuvamateriaalia löytyy materiaalipankista omassa markkinoinnissanne vapaasti käytettäväksi
  • Värillisten piilolinssien myynnin helpottamiseksi olemme kehittäneet sivustollemme väritesterin, jolla piilolinssivärejämme voi sovittaa virtuaalisesti esimerkkisilmien päälle. Tämä korvaa monelle optikolle vanhan, tutun ”värikiekkomme”

Kirjautumismahdollisuus on edelleen voimassa kehys- ja aurinkolasiasiakkaillemme. Aiemman A.I.O.S. -sivuston salasanat eivät ole voimassa tällä uudella sivustolla. ”Unohtuiko salasanasi” -toiminnolla saat tilattua uuden salasanan, jolla pääset  näkemään  hinnat ja tekemään tilauksen ammattilaisille suunnatussa A.I.O.S. + Novalens PRO -verkkokaupassa. Tilauksien tekeminen onnistuu luonnollisesti myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Piilolinssien hintatiedot saatte Novalensin asiakaspalvelusta. Piilolinssitilauksia voitte tehdä meille entiseen tapaan sähköpostilla, soittamalla tai uusien verkkosivujemme tilauslomakkeen kautta.

A.I.O.S. -asiakaspalvelun puhelinnumero muuttuu; uusi numero on 040- 5344 575. Muut yhteystietomme säilyvät ennallaan ja löydätte ne sivun alalaidasta.

Kiitämme tähänastisesta yhteistyöstä! Toivomme, että uudet sivustomme auttavat Teitä jokapäiväisessä työssänne.

Aurinkoista ja myynnillistä kesää toivotellen;

Katariina, Susanna, Marco ja Otto

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus