Search
Close this search box.

Hengettömät kehykset meiltä!

Valikoimistamme löytyy laaja otanta eri brändien parhaimmistoja hengettömistä kehyksistä. Käyttömukavuus ja keveys ovat tämän kehystyypin ehdottomia valtteja. Saatavilla on kattava mallisto erilaisia muotoja ja materiaaleja, myös värillisinä. Valittavana sekä ohut- että paksusankaisia vaihtoehtoja, kiinnitys tapeilla.

Uutena brändinä on tarjolla miehekäs, maskuliininen, japanilaisesta titaniumista valmistettu Range Rover, joka tarjoaa hengettömiä kehyksiä myös isoja kokoja etsivälle. Brändin tunnistettava ilme näkyy tässäkin klassisessa kokoelmassa.

Naisellinen Louis Marcel -mallisto koostuu ylellisistä hengettömistä kehyksistä – unohtamatta glitteriä ja hienostuneita yksityiskohtia. Ajattomuutta, tyylikkyyttä ja klassista muotoilua arvostava löytää tästä mallistosta taatusti suosikkinsa.

Ikonisen Clarkin teräksestä valmistetut hengettömät kehykset huokuvat brändin muotoja ripauksella modernia tyyliä.

Ainutlaatuisia ja laadukkaita kehyksiä sisältävän Charriolin monipuolisessa mallistossa toistuvat näyttävästi koruissa käytetyt elementit.

Edustajamme, Marco Savander, tulee mielellään esittelemään teille kattavan hengettömien kehyksien valikoimamme. Hänet tavoittaa numerosta 040-5610 486. Myös toimistomme sähköpostiin info@aios.fi voitte laittaa viestiä, niin olemme Teihin yhteydessä.

Tarjoa asiakkaillesi keveyttä kevääseen!

Terveisin; Marco ja Otto

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus