Search
Close this search box.

Joulurauhaa

Vuosi 2023 lähestyy loppuaan. A.I.O.S. ja Novalens ovat olleet jo kolme vuotta Hyvinkäällä ”saman katon alla”. 

Asiakkaidemme työn helpottamiseksi perustimme ammattilaisille suunnatun A.I.O.S. + Novalens PRO -verkkosivuston; www.aiosnovalens.fi. Yhdistymisemme myötä sieltä löytyy koko tuotevalikoimamme, niin kehykset, aurinkolasit kuin piilolinssitkin.

Kehys- ja aurinkolasibrändien kuvamateriaalia on mahdollista ladata uudistetulta sivustoltamme markkinoinnissa käytettäväksi. Piilolinssien tekniset esitteet ja sovitusohjeet löytyvät helposti kunkin tuotteen kohdalta. Värillisten piilolinssien myynnin helpottamiseksi kehitimme sivustollemme virtuaalisovituksen, joka auttaa asiakasta oikean värisävyn valinnassa. Piilolinssivärejämme voi tällä väritesterillä sovittaa virtuaalisesti esimerkkisilmien päälle.

Bioflex on tuotesarjamme, jota myymme ainoastaan näönhuollon ammattilaisille – sitä ei saa muualta. Viime vuonna lanseerattu uudistunut hydrogeelilinssi Bioflex jatkaa, aiemman tutun linssin tilalla kirkkaana ja värillisenä. Myös suuremmat voimakkuudet sekä toric- ja multifocal -linssit ovat tämän uudistuksen myötä saatavilla. Kirkkaana myytävä uusi Bioflex Silicone on myös jo löytänyt asiakkaansa.

Värillisten piilolinssien valikoimamme täydentyi kertakäyttöisellä Adore Giorno -linssillä.

Olemme lisänneet kehysmallistoihimme uusia, upeita brändejä. Range Rover tarjoaa laadukkaita, hengettömiä kehyksiä. Ajattomasta Elliott Ives -mallistosta löytyy myös erittäin suuria kokoja. Ranskalainen Lancel täydentää valikoimiamme rohkeilla ja naisellisilla kehyksillä ja aurinkolaseilla. Lancellin kehysmalli oli ehdokkaana SILMO d’Or PARIS 2023 -palkinnon saajaksi. Lanseerasimme lasten kehysmallisto Dilli Dallista seuraavan askeleen; Demi + Dash tarjoaa vaihtoehtoja hieman varttuneemmille lapsille.

Kevään aurinkolasit ovat saapuneet! Vanhat, tutut brändit jatkavat valikoimissamme; O´Neill, Botaniq, Cat, Cocoa Mint, Lancel, Radley, Superdry ja Vera Wang ovat julkaisseet upeita uutuuksia.

Vuonna 2024 jatkamme kehyspuolella nykyisillä mallistoilla. Piilolinssipuolella julkaisemme kysyntää herättäneen peittävän, sinisen piilolinssin. Tästä kerromme ensi vuoden puolella lisää.

Haemme jatkuvasti valikoimiimme uutuusmerkkejä ja -tuotteita asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Kaikki palaute on  tervetullutta, jotta kehityssuuntamme on oikea.

Haluamme nöyrästi kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2023!

Hyvää Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta 2024 toivottavat;

Katariina, Susanna, Marco ja Otto 

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus