Search
Close this search box.

CHARRIOL – luxusbrändi Ranskasta

 

Charriolin silmälasikehykset ovat kasvattaneet suosiotaan Keski-Euroopassa tiettyjen luxusmerkkien poistuttua markkinoilta. Monipuolisesta mallistosta löytyy persoonallisia ja hohdokkaita kehyksiä sekä miehille että naisille. Saatavilla on metallikehyksiä, hengettömiä ja muovisia vaihtoehtoja.

Charriol on ylellisten kellojen, korujen ja asusteiden tuotemerkki, jonka inspiraationa on toiminut ranskalainen taide ja historia. Kelttien kulttuurin piirteet huokuvat tämän kansainvälisen merkin tuotteista nykyaikaan sopivalla tavalla. Merkin perusti vuonna 1983 entinen Cartierin pääsuunnittelijana ja myyntijohtajana toiminut Philippe Charriol. Hänen kunnianhimoiset uratavoitteensa johtivat oman yrityksen ja brändin perustamiseen.

Charriol oli yksi ensimmäisistä, jotka hyödynsivät kulta- ja metallilankoja koriste-elementteinä, luoden ikonisen ketjun. Kehysmalliston aisoissa toistuvat merkin koruissa käytetyt, tunnistettavat elementit. Viimeistelyihin käytetyt nastat, jalopuu ja Swarovski-kristallit huokuvat korutaiteilijan tarkkuutta ja estetiikkaa. Kehyksen mukana toimitetaan Charriolin lilanvärinen kotelo, kartonkipakkaus ja laatusertifikaatti.

Charriol on täydellinen valinta laatua ja ainutlaatuisia tuotteita arvostavalle, sillä jokaisella kehyksellä on oma sarjanumeronsa. Asiakkaasi on ainutlaatuinen!

Varaa esittelyaikasi Marco Savanderilta numerosta 040-5610 486. Myös toimistomme sähköpostiin info@aios.fi voitte laittaa viestiä, niin olemme Teihin yhteydessä.

Hyvää kevään alkua!

Marco ja Otto

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus