Search
Close this search box.

Ozean kostutustippa 10ml

Ozean on innovatiivisella biotekniikalla toteutettu kostutustippa kuiville tai rasittuneille silmille. Ozean -kostutustippojen avulla tuet asiakkaidesi silmien hyvinvointia. Useat ympäristötekijät arjessamme, kuten ilmastointi, näyttöpäätetyö, pöly, savu, aiheuttavat silmien kuivumista ja väsymisen tunnetta. Myöskin ikääntyminen vähentää silmien luontaista kosteutta.

Vaikutukseltaan pitkäkestoinen kostutustippa sopii lievistä keskivaikeisiin kuivasilmäisyyden oireisiin ja niiden ehkäisemiseen. Säännöllisesti käytettynä Ozean -kostutustipat helpottavat useimpia kuivasilmäisyyden oireita kuten kirvelyä, kutinaa, kuivuuden- tai roskantunnetta, vetistystä ja valonarkuutta.

Ozean on erinomainen valinta piilolinssien käyttäjille. Säilöntäaineeton ja fosfaatiton tippa sopii käytettäväksi myös värillisten piilolinssien kanssa.

Hypotoninen, viskositeetiltaan kyynelnesteen kaltainen tuote. Ei sumenna näköä. PH = 7. Säilyvyys avattuna 90 päivää.

1 tippa kumpaankin silmään useita kertoja vuorokaudessa. Sopii käytettäväksi myös piilolinssien kanssa. Säilyy avattuna 3 kuukautta. Säännöllisesti käytettynä Ozean -kostutustipat helpottavat useimpia kuivasilmäisyyden oireita kuten kirvelyä, kutinaa, kuivuuden- tai roskantunnetta, vetistystä ja valonarkuutta.

Tekniset tiedot | Product Specifications

  • Valmistaja | ManufacturerAvizor | CE 0318

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus