Search
Close this search box.

Artvisio (Biofinity) poistuu Novalensin tuotevalikoimasta

Harmiksemme joudumme ilmoittamaan, että meistä riippumattomista syistä, värilliset Artvisio (Biofinity) -piilolinssit poistuvat tuotevalikoimastamme 1.3.2024 alkaen.

Näin ollen, värjättäväksi lähetettäviä Biofinity -linssejä voimme ottaa vastaan enää viikon 8 ajan. Artvisio -tilauksia sfäärisistä linsseistä voi meille tehdä 29.2. saakka. Pahoittelemme lyhyttä varoaikaa ennen muutosta.

Korvaavana tuotteena toimii suosittu Bioflex -tuotesarjamme, joka kattaa laajasti kaikki voimakkuudet mukaan lukien tooriset- sekä multifocal- linssit. Tarkemmat tuotetiedot löytyvät verkkosivuiltamme esimerkiksi hakusanalla ”bioflex color”.

Lisätietoa Novalensin puhelinpalvelusta! 

Lue myös

Suodata

Linssin leveys

Nenäsilta

Aisan pituus